12 Nisan 2016 Salı

Access Bars Nedir?


Ya bugün farklı bir şeyin başlangıcı olabilseydi? Ya yaşamın tekrar daha fazla eğlenceli olabilseydi? Ya insanların sizi yargıladığını fark etmek sizi daha fazla eğlendirseydi? Kendi kendimizi yargılamanın bize uygun bir şey olduğunu ve bunun dünyamızda böyle olduğunu çok erken öğrendik. Ya kendinizi yargılamak şu ana kadar kendinize yaptığınız en kaba şeyse? Hala da yapmaya devam ediyorsak? Adı ‘’Access Bars’’ olan harika bir araç bu durumu kendi içinde yok etmeye başlayacaktır.
The Bars başınızda yer alan ve herhangi bir yaşam sürecinizde önemli olduğunu düşündüğünüz bütün düşüncelerinizi, fikirlerinizi, inançlarınızı, önemsemelerinizi, duygularınızı ve davranışlarınızı depoladığınız 32 noktadır. Bars noktalarınız çalıştırıldığında bu durum bilgisayarınızın iptal tuşuna basmaya benzer.
Barlarınızı çalıştırdığınız zaman beyin dalgaları yavaşlar, çocukluktan bu yana gelen davranış kalıplarına, inanç sistemlerine ve bakış açılarına erişim sağlanır. Hayatınızda daha fazla var olmaya başlarsınız ve geçmiş aynı şekilde geleceğe yansıtma yapmaz. Barlarınızı çalıştırarak, gelecek olasılıkların olabilirliklerini değiştirebilirsiniz.
Bars yaşamınızın tüm alanlarında değişimi kolaylaştırmak için kullanılabilir. Daha fazla bilinç ile işlev yapmaya gönüllü olduğunuz zaman, tüm şifaya kapıları açmaya başlarsınız. Bilim bize, hücrelerin düşüncelerle, hislerle ve duygularla etkilendiği zaman (ki bu hastalığın ilk adımıdır) hücrelerinizin şeklinin daha fazla eliptik olduğunu anlatıyor. Barlarınızı çalıştırdığınız zaman, bu, hücrelerinizdeki bu etkinin kilidini açar, hücrelerin küresel olan şekillerine geri dönmelerini sağlar, bu da bedene daha fazla rahatlık ve kolaylık getirir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız benim için çok değerli. Şimdiden teşekkür ederim =)